Modern üzleti és termelésikihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések

a VINCZE és TÁRSA BT-nél

Kedvezményezett neve, címe:

VINCZE és TÁRSA Termelő és Szolgáltató Betéti Társaság
5000 Szolnok, Radnóti u. 32.

Szerződött támogatás összege: 18 499 999Ft
A támogatás mértéke: 63,37 %

A projekt tartalma:

A tésztagyártás terén kiemelten fontos, hogy alkalmazkodjunk a modern kihívásokhoz. Az iparban számos új technológiai lehetőség jelent meg. A mai kor igényeinek megfelelően fejlesztettük termékeinket és gyártási eljárásunkat. A modern eszközök segítségével termelési volumenünk kibővült, a piac változásaira gyorsabban reagáltunk, hatékonyabbá vált a tevékenység. Ennek eléréséhez indokolt volt 1 db tálca adagoló tárolóval, 1 db lasagna készítő, 1 db ventillációs tésztaszárító, 1 db előszárító, 1 db automata tálca adagoló eszköz beszerzése. Az eszközök beszerzésével fokozottabban eleget tudtunk tenni a szigorodó higiéniai előírásoknak, valamint a megrendelői és vevői igényeknek. A beszerzésre kerülő eszközökkel csökkenteni tudtuk a dolgozók termékkel történő kapcsolatát, valamint biztonságosabbá vált a termékgyártás.

Az új eszközök hatékonyabbá tették a gyártási tevékenységet, növelték a termelékenységet. Az eszközök beszerzésével vállalkozásunk is könnyebben tudott alkalmazkodni a modern üzleti és termelési kihívásokhoz. Erre azért volt szükség, mert a járványhelyzet elhúzódásával nem múlt el a veszély, így a vevőink védelme érdekében indokolt volt a fejlesztés megvalósítása.

A projekt eredményeként új, korszerű és modern eszközök kerültek beszerzésre, csökkentek a fenntartási költségek, így javult a vállalkozás eredményessége. A projekt megvalósításával magasabb minőségű termékek kerültek előállításra, jobban megfeleltünk a piaci igényeknek.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.04.12.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01473